• Inloggen
    • Mijn Clickdreams Via Mijn Clickdreams kunt u uw gegevens wijzigen, uw producten/abonnementen beheren en uw domein/mail instellingen beheren.

    • CMS Hier kunt u inloggen op het CMS van uw website zodat u deze kunt beheren.

    • Webmail Hier kunt u inloggen op uw mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

    • Outlook Web App (Hosted Exchange) Hier kunt u inloggen op uw hosted exchange mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

Uw webshop bij myShop.com

Home » Webshops » myShop.com

Met myShop.com heeft u razendsnel een professionale webshop,  zowel voor de consumentenmarkt (B2C) of de zakelijke markt (B2B). Ook bij veel producten (> 15.000 producten) is myShop.com erg geschikt.

Wij kunnen u volledig ondersteunen bij de ontwikkelen van een webshop in myShop.com: van een maatwerk ontwerp tot de complete inrichting van uw webshop bij myShop.com. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring met myShop.com maken wij uw webshop tot een succes! Nadat de gehele webshop gereed is wordt deze aan u opgeleverd en kunt u via het beheerssysteem van myShop.com uw webshop zelf beheren. 

Eigen webdesign
Wij kunnen een compleet website ontwerp voor myShop.com volgens uw huisstijl realiseren. Wij maken hierbij eerst een compleet ontwerp op maat volgens uw wensen. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp zetten wij het ontwerp om naar myShop.com templates en installeren deze in uw webshop.

Inrichting van uw webshop
Wij kunnen u volledig ontzorgen en de gehele webshop bij myShop.com voor u inrichten. Dat betekent dat wij o.a. de betaalmethodes, verzendkosten, producten e.d. instellen. U krijgt een compleet werkende webshop opgeleverd! Na oplevering kunt u via het beheerssysteem van myShop.com uw webshop zelf beheren.

Koppelingen met uw webshop van myShop.com
Wij zijn gespecialiseerd in webshop koppelingen. Wilt u een maatwerk koppeling met uw webshop bij myShop.com laten ontwikkelen? Via ons label Apps4webshop.nl ontwikkelen wij elke gewenste koppeling met myShop.com. Zie onze website www.apps4webshops.nl voor meer informatie.

SSL Certificaat en myShop.com hosting
Wij adviseren om voor elke myShop.com webshop een eigen SSL certificaat af te nemen. Hierbij verloopt het bestelproces via uw eigen domeinnaam, i.p.v. 'www.mijnwinkel.nl/..' bij gebruik van het gratis inbegrepen myShop.com SSL certificaat. Daarnaast bieden wij als een van de 2 enige hostingbedrijven myShop.com hostingpakketten aan. Deze pakketten zijn specifiek geschikt voor hosting voor myShop.com webshops en voorbereid op het gebruik van een eigen SSL certificaat. Zie onze website www.apps4webshops.nl voor meer informatie.

myShop.com heeft diverse pakketten, waaronder een gratis pakket zodat u myShop.com zelf kunt uitproberen.

Ga naar de website van myShop.com voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een prijsopgaaf voor de realisatie van uw webshop bij myShop.com.

© 2000 - 2018 Clickdreams Internet Solutions

  - Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW