• Inloggen
    • Mijn Clickdreams Via Mijn Clickdreams kunt u uw gegevens wijzigen, uw producten/abonnementen beheren en uw domein/mail instellingen beheren.

    • CMS Hier kunt u inloggen op het CMS van uw website zodat u deze kunt beheren.

    • Webmail Hier kunt u inloggen op uw mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

    • Outlook Web App (Hosted Exchange) Hier kunt u inloggen op uw hosted exchange mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

Over ons

Home » Over ons

Clickdreams Internet Solutions

Wij zijn gevestigd in het "Daxis" Bedrijfsverzamelgebouw direct aan de snelweg A1 gelegen op het Handelspark "De Weteringen" te Deventer.

Clickdreams Internet Solutions is opgericht in juli 2000. Wij zijn een full-service internetbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops voor het midden- en kleinbedrijf. Wij begeleiden het volledige traject vanaf het ontwerp tot en met het online gaan.

Voor het realiseren van onze projecten werken wij nauw samen met onze partners in webdesign en applicatieonwikkeling. Voor grote programeerwerkzaamheden maken wij gebruik van deskundige programmeurs uit India.

Wij ontwikkelen webshops via ons label Internet 1-2-3 of d.m.v. CCV Shop en myShop.com.
Alle door ons ontwikkelde websites en webshops via Internet 1-2-3 worden geleverd via full-service abonnementen. Hierbij installeren en voeren wij het complete technisch beheer van uw website uit. Wij maken hiervoor gebruik van onze state of the art webservers waarop wij al onze websites en webshops hosten. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunen zodoende een hoge service en kwaliteit van geleverde diensten aan onze klanten verlenen.

© 2000 - 2018 Clickdreams Internet Solutions

  - Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW