apps4webshops.nl

Webshop koppelingen

Wij bieden namens ons label Apps4Webshops.nl handige koppelingen en functionaliteiten voor je webshop aan. Deze ‘Webshop Apps’ bevinden zich in de cloud: je hoeft geen software of update te installeren. Wij beheren elke App en dragen zorg voor de installatie, hosting, beveiliging en technisch beheer.

Elke App kan eenvoudig en snel gebruikt worden. Er zijn de afgelopen jaren diverse Apps door ons ontwikkeld die de omzet van je webshop verhogen, zoals koppelingen met diverse groothandels en Bol.com. Tevens zijn er diverse handige Apps die het beheer of de functionaliteit van je webshop vergroot of vereenvoudigt.

Daarnaast ontwikkelen we ook Apps op maat voor je webshop. Wens je een specifieke functionaliteit of koppeling met je webshop? Wij kunnen deze geheel voor je op maat ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij ontwikkelen continu nieuwe Apps of breiden de functionaliteit van huidige Apps uit. Momenteel zijn enkel Apps beschikbaar voor Internet 1-2-3 en myShop.com webshops

Koppelingen

Webshop koppelingen

Breidt de functionaliteit van je Internet 1-2-3 of myShop.com webshop uit met handige koppelingen of laat een koppeling op maat ontwikkelen