• Inloggen
    • Mijn Clickdreams Via Mijn Clickdreams kunt u uw gegevens wijzigen, uw producten/abonnementen beheren en uw domein/mail instellingen beheren.

    • CMS Hier kunt u inloggen op het CMS van uw website zodat u deze kunt beheren.

    • Webmail Hier kunt u inloggen op uw mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

    • Outlook Web App (Hosted Exchange) Hier kunt u inloggen op uw hosted exchange mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

Hosting

Home » Diensten » Hosting

Wij bieden diverse hostingpakketten aan voor hosting van u (eventueel in eigen beheer ontwikkelde) websites of webshops.

Internet 1-2-3 webshops
Een hostingpakket is inbegrepen bij Internet 1-2-3 webshops. Bij dit hostingpakket zijn ook e-mailaccounts inbegrepen. Een domeinnaam is niet inbegrepen. Deze kunt u snel en goedkoop bij ons registreren of naar ons verhuizen. Wij verzorgen verder de koppeling tussen uw domeinnaam en uw Internet 1-2-3 webshop.

CCV Shop
Bij CCV Shop is de hosting ook inbegrepen. Een domeinnaam is niet inbegrepen. Deze kunt u snel en goedkoop bij ons registreren of naar ons verhuizen. Wij verzorgen verder de koppeling tussen uw domeinnaam en uw CCV Shop webshop.

myShop.com
Bij mySHop.com is een (beperkte) hosting inbegrepen. Wij bieden hostingpakketten die geoptimaliseerd zijn voor webwinkels van myShop.com. Zo is elk hosting pakket voorbereid op het gebruik van een eigen SSL certificaat. Voor de beveiliging van uw webshop en de bestelgegevens dient u een SSL Certificaat af te nemen. Wij bieden als partner van myShop.com deze specifieke SSL Certificaten voor uw myShop.com webshop aan.
Let op: Tevens dient hiervoor het hostingpakket geoptimaliseerd te zijn voor myShop.com, u kunt derhalve geen gebruik maken van andere hostingproviders!
© 2000 - 2018 Clickdreams Internet Solutions

  - Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW