• Inloggen
    • Mijn Clickdreams Via Mijn Clickdreams kunt u uw gegevens wijzigen, uw producten/abonnementen beheren en uw domein/mail instellingen beheren.

    • CMS Hier kunt u inloggen op het CMS van uw website zodat u deze kunt beheren.

    • Webmail Hier kunt u inloggen op uw mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

    • Outlook Web App (Hosted Exchange) Hier kunt u inloggen op uw hosted exchange mail zodat u overal ter wereld uw e-mail kunt bekijken en versturen.

Website ontwerp op maat

Home » Diensten » Website ontwerp

Voor elke website of webshop leveren wij een compleet ontwerp volgens uw wensen en huisstijl. We maken website ontwerpen voor Internet 1-2-3 webshops, CCV Shop of myShop.com.

De ontwerp fase is de meest tijdrovende fase van de ontwikkeling van een website of webshop. Onze webdesigners hebben door hun jarenlange ervaring d.m.v. een (telefonisch) intakegesprek een goed idee van uw wensen in combinatie met uw huisstijl. Elk website ontwerp maken wij op basis van een vaste prijs, zo staat u achterfa ooit voor verassingen, afspraak is afspraak. 

Volgen van de voortgang

U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u via internet kunt inloggen op de ontwikkelomgeving van uw website. Hier kunt u direct de door ons ontworpen versies van uw website/webshop bekijken en de aanpassingen aan het ontwerp volgen en beoordelen.
Er is een forumgedeelte waarin u commentaar en opmerkingen kunt geven m.b.t. het ontwerp en de aanpassingen. Tevens is er een upload mogelijkheid om uw logo en afbeeldingen door te sturen.
Iedere aanpassing die wij doorvoeren kunt u bekijken en beoordelen via uw eigen ontwikkelomgeving. Vaak werken we hierbij met meerdere versies, zodat u direct een keuze kunt maken tussen verschillende oplossingen (bv. in kleurgebruik).

Door het gebruik van deze ontwikkelomgeving zijn alle afspraken en specificaties m.b.t. uw website in 1 overzicht beschikbaar. Dit bespaart u en ons veel onnodig tijd in het zoeken tussen diverse e-mails.

Wij starten altijd met het ontwerp van de homepage aangezien dit doorgaans ook de stijl en uitstraling van de rest van de website zal zijn. Nadat het ontwerp van de homepage door u akkoord is bevonden starten we met het ontwerpen van de vervolg pagina's.

Nadat u akkoord bent met het gehele ontwerp volgt stap 2 van het ontwikkel proces: de technische realisatie.

Technische realisatie van uw website ontwerp

Afhankelijk van het platform waar uw webshop in wordt ontwikkeld, implementeren wij het ontwerp in uw webshop. Wij implementeren het ontwerp in uw webshop van Internet 1-2-3, CCV Shop (d.m.v. de ProTOM module) of myShop.com.
U heeft zelf geen technische kennis nodig, wij zorgen dat het ontwerp compleet in uw webshop functioneert.

 

© 2000 - 2018 Clickdreams Internet Solutions

  - Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW