goede keuze

WordPress hosting

Nadat je website akkoord is bevonden wordt deze aan je opgeleverd. Om je website in gebruik te kunnen nemen dient deze op een hosting server geplaatst te worden.

Wij adviseren je om de hosting door ons te laten verzorgen. Wij bieden uitmuntende managed hosting aan die geoptimaliseerd is voor WordPress. Naast de hosting dien je ook na te denken over het onderhoud en beveiliging.
Een goede hostingprovider verzorgt de beveiliging van de server, echter dit is slechts een gedeelte van de beveiliging. Je website zelf dient ook beveiligd en onderhouden te worden.

Indien wij de hosting verzorgen is ons “Basis” WordPress Onderhoudsabonnement inbegrepen. 

Fully Managed hosting

Onze WordPress hosting is fully managed. Dat betekent dat wij de server 24 uur per dag, 7 dagen per week op alle belangrijke punten monitoren zodat we problemen pro-actief kunnen oppakken.

Daarnaast zorgen we dat de gehele server up-to-date is en blijft, wij installeren alle (beveiligings)updates en houden de software en server in optimale conditie. Tevens wordt er dagelijks een server back-up gemaakt, zodat bij onherstelbare verstoringen er altijd een back-up beschikbaar is.

"Basis" WordPress Onderhoudsabonnement

Is je website door ons ontwikkeld? Dan is het “Basis” WordPress onderhoudsabonnement inbegrepen bij je hosting abonnement. Hierbij verzorgen wij o.a.  de updates van WordPress en gebruikte plugin-ins. Sluit een uitgebreider WordPress onderhoudsabonnement af en krijg 25% korting op je hosting abonnement!

Supersnelle WordPress hosting

inbegrepen

Hosting paketten

Afhankelijk van de omvang en functionaliteiten van je website of webshop zullen we je een passend hostingpakket aanbieden. Al onze hostingpakketten zijn exclusief voor onze klanten en bevatten minimaal onderstaande specificaties:

wat

Hosting specificaties

Snelle SSD opslag (Solid Drive State)

Door uitsluitend gebruik te maken van de allersnelste hardware, wordt een sublieme snelheid bereikt. Wij maken gebruik van Solid State Drives (SSD). Deze schijven kenmerken zich door een minimale toegangstijd en zéér hoge lees- en schrijfsnelheden en zijn tot 10x sneller dan de traditionele HDD harddisks.

Minimaal 5GB opslagruimte

Je hebt minimaal 5GB oslagruimte voor je website ter beschikking. Ruim voldoende voor al je afbeeldingen, PDF's en pagina's.

Uitgebreide servercaching

Voor optimale snelheid van je website maken we gebruik van diverse server caching opties. Een cache is een opslagplaats waarin gegevens voor korte tijd worden bewaard. Door middel van caching staan gegevens tijdelijk op een sneller medium, waardoor de laadtijd wordt verkort. Al onze websites maken gebruik van NGINX, OpCache en Memcached.

PHP 7

Elke website maakt gebruik van PHP7. PHP7 is vele malen sneller en veiliger dan het nog veelgebruikte PHP5.

SSL certificaat

Een gratis Let's Encrypt SSL certificaat is inbegrepen bij elke website. Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding. De verbinding is dan beveiligd, waarmee het onderscheppen van vertrouwelijke informatie (zoals persoonsgegevens) wordt voorkomen. Daarnaast toont Google beveiligde websites hoger in de zoekresultaten.

HTTP/2

HTTP/2 is het nieuwe protocol voor de gegevensoverdracht voor websites. HTTP/2 zorgt ervoor dat je website veel sneller laadt aangezien er minder verbindingen nodig zijn. Door gebruik van HTTP/2 in combinatie met een SSL Certificaat is je websites sneller dan zonder SSL certificaat.

24/7 monitoring

Al onze servers worden 24 uur en 7 dagen per week proactief gemonitord. Bij problemen zullen de systeembeheerders direct ingrijpen en het probleem oplossen. Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de server (99,9%).

Nederlands datacenter

Al onze servers staan in Nederland. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld de Amerikaanse overheid toegang heeft tot uw website en (klant)gegevens.

Fully managed

Wij zorgen naast het onderhoud van de hardware en het netwerk ook voor de serverbeveiliging, systeemconfiguratie en het updaten van alle serversoftware.

E-mail accounts incl. Webmail

Elk hosting pakket wordt geleverd met e-mailaccounts met onbeperkte e-mailadressen. Tevens is een spamfilter en webmail inbegrepen.

Wordpress geoptimaliseerd

Onze hosting is specifiek geoptimaliseerd voor WordPress. Zo maken we gebruik van specifieke caching mechanismes en NGINX voor een snellere laadtijd van je website.

Wordpress onderhoud en support

Bij iedere door ons ontwikkelde website is het "Basis" WordPress onderhoudsabonnement bij onze WordPress Hosting inbegrepen. Hierbij zorgen wij voor de minimale periodieke onderhoud van je website zoals het updaten van de plugins en WordPress core. Tevens is support (via telefoon en e-mail) inbegrepen voor al je vragen omtrent je website.

aandachtspunten

Elders hosten?

Je bepaalt zelf waar je website gehost wordt. Wij zullen je website bij oplevering eenmalig installeren bij de gewenste hosting provider.
Indien je je website elders wilt laten hosten, zorg dat onderstaand goed geregeld is:

Indien je website elders gehost wordt, zijn wij niet verantwoordelijk voor bovenstaande punten.
Wij verlenen in dat geval enkel applicatief support: Voor antwoord op al je vragen omtrent het gebruik / werking van je website en WordPress.