Onze diensten

Professionele webshop laten maken

Laat ons je webshop maken en ga snel online! Al sinds 2000 ontwikkelen wij webshops voor ZZP-ers en het Midden en Klein Bedrijf. 

Al onze webshops zijn mobiel- en zoekmachine vriendelijk. Daarnaast richten we elke webshop compleet in, zo koppelen we alle gewenste betaalmethodes (zoals iDEAL) en stellen de gewenste verzendkosten in. Het ontwerp van je webshop kunnen we geheel op maat volgens je wensen en huisstijl ontwerpen, ook kan gebruik gemaakt worden van standaard webdesigns die we volgens je huisstijl aanpassen. 

Professionale webshop

Oplossingen

Wij ontwikkelen maatwerk webshops in WordPress (WooCommerce) of in ons alles in één oplossing voor professionele webshops: Snel een webshop. Laat ons je adviseren omtrent de beste keuze.

Wordpress / WooCommerce webshop

Een professionele webshop op maat laten maken in het meest gebruikte Open Source Software ter wereld: WordPress

Webshop

Snel een webshop.nl

Volledig ontzorgd via onze Software as a Solution: Snel een webshop.
Hosting, onderhoud en beheer inbegrepen

vergelijking

Welke keuze?

Onderstaand een kort overzicht van de verschillen tussen een maatwerk WordPress webshop en een Snel een webshop. Laat ons je adviseren in de beste keuze.

WordPress / WooCommerce

Open Source Software

WordPress / WooCommerce is open source software. Dit betekent dat de software gratis voor eenieder beschikbaar is. Je wordt derhalve volledig eigenaar van je webshop. Tevens ben je vrij in de keuze waar je je webshop wilt laten hosten. Laat je website ook bij ons hosten en profiteer van vele voordelen!

Geen abonnementskosten: eenmalig bedrag

Voor de ontwikkeling van je webshop betaal je een eenmalig bedrag. Dit betreft de kosten voor het webdesign, inrichting- en installatiekosten. De inhoud van je webshop (teksten, producten, afbeeldingen) kan je geheel zelfstandig via WordPress beheren. Bij oplevering van je webshop krijg je een uitgebreide (telefonische) instructie.
Let op: voor het hosten en eventueel (technisch) onderhoud van je website zijn ook (maandelijkse) kosten aan verbonden!

Vrije keuze in hosting

Nadat je webshop ontwikkeld is, dient deze op een server geplaatst te worden (hosting). Je bent zelf vrij in de keuze van je hostingprovider.
Hier zijn (maandelijkse) kosten aan verbonden.

Webshop onderhoud & support

Omdat WordPress Open Source software is, vergt dit veel onderhoud m.b.t. beveiliging en snelheid van je website. Indien je voldoende kennis hebt kan je dit zelf uitvoeren. Zo dienen beveiligingsupdates geinstalleerd te worden. Tevens dient voor de snelheid van je website diverse onderhoudsacties uitgevoerd te worden en dient je website goed beveiligd te worden tegen indringers van buitenaf.

Schaalbaar: veel functionaliteiten beschikbaar

Voor WordPress zijn er honderdduizenden plug-ins beschikbaar die de functionaliteit van je website uitbreiden. Deze plug-ins zijn deels gratis of kunnen tegen jaarlijkse of eenmalige kosten aangekocht worden.

Voor maximaal 50.000 producten

Een WordPress webshop (WooCommerce) is uitermate geschikt voor maximaal 50.000 producten (afhankelijk van totaal gebruikte functionaliteiten / plug-ins e.d.).

Snel een webshop

Software as a Service (SaaS)

Snel een webshop is Software as a Service. Dit betekent je gebruik mag maken van de software. Hierbij is onderhoud, hosting en licenties inbegrepen. Clickdreams is eigenaar van de software en daarmee ook van je website.

Maandelijkse abonnementskosten

Voor de ontwikkeling van je webshop betaal je een eenmalig bedrag. Dit betreft de kosten voor het webdesign en inrichtingkosten. Daarnaast betaal je via een jaar- of maandabonnement een vast bedrag voor gebruik van de website, support en hosting. De inhoud van je webshop (teksten, producten, afbeeldingen) kan je geheel zelfstandig via het Snel een webshop CMS beheren. Bij oplevering van je webshop krijg je een uitgebreide (telefonische) instructie.

Hosting inbegrepen

Hosting is inbegrepen in het abonnement. Het is niet mogelijk je webshop elders te laten hosten.

Webshop onderhoud & support inbegrepen

Snel een webshop is Software a a Service (SaaS). Naast de hosting is ook het onderhoud en support inbegrepen. Wij dragen zorg voor de installatie van alle (beveiligings)updates en zorgen dat je webshop beveiligd is tegen indringers van buitenaf.

Schaalbaar: extra functionaliteiten beschikbaar

Je kan de functionaliteiten uitbreiden met aanvullende apps, zoals koppelingen met vergelijkingswebsites, boekhoudkundige programm's of dropshopping groothandels.

Voor maximaal 25.000 producten

Een Snel een webshop is geschikt tot 25.000 producten, maar ook kleinere webshops met een beperkt aantal producten werken perfect met Snel een webshop.