Werkwijze

Website ontwerp

Webdesign

Wij zijn gevestigd in het “Daxis” Bedrijfsverzamelgebouw direct aan de snelweg A1 gelegen op het Handelspark “De Weteringen” te Deventer.

Clickdreams Internet Solutions is opgericht in juli 2000. Wij zijn een full-service internetbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops voor het midden- en kleinbedrijf. Wij begeleiden het volledige traject vanaf het ontwerp tot en met het online gaan.

Voor het realiseren van onze projecten werken wij nauw samen met onze partners in webdesign en applicatieontwikkeling. Voor grote programmeerwerkzaamheden maken wij gebruik van deskundige programmeurs uit India.

Wij ontwikkelen webshops via ons label Internet 1-2-3 of in WordPress / WooCommerce. 
Alle in WordPress ontwikkelde websites worden inclusief het “Basis” Onderhoudsabonnement geleverd indien de website bij ons gehost wordt. Uitbreiding met een WordPress Onderhoudsabonnement behoort tot de mogelijkheden.
Alle door ons ontwikkelde webshops via Internet 1-2-3 worden geleverd via full-service abonnementen. Hierbij installeren en voeren wij het complete technisch beheer van uw website uit.

Wij maken voor onze hosting gebruik van onze state of the art webservers waarop wij al onze websites en webshops hosten. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen zodoende een hoge service en kwaliteit van geleverde diensten aan onze klanten verlenen.

Ook geinteresseerd in een nieuwe website of webshop? Kom langs of neem contact met ons op.