Clickdreams houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Naast de richtlijnen van de overheid heeft Clickdreams de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

Alle afspraken bij ons op kantoor te Deventer of onsite bij de klant worden voor onbepaalde tijd opgeschort. Alle bestaande afspraken worden vervangen door telefonische afspraken. Door mede gebruik van Internet / e-mail kunnen we telefonisch ook optimaal onze klanten bedienen.
Fysiek contact is derhalve niet noodzakelijk om tot een optimaal resultaat te komen.
Daarnaast gebruiken we tijdens de ontwikkeling van websites ons succesvol online feedbacksysteem. Via dit systeem kan snel en eenvoudig opmerkingen en wensen omtrent het ontwerp / functionaliteit van de website door onze klanten geplaatst worden zodat wij de gewenste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Services
Onze services en support gaan gewoon door. De helpdesk is dagelijks telefonisch of per e-mail bereikbaar. Daarnaast worden al onze web- en e-mailservers 24-7 gemonitord en wordt er bij storingen ingegrepen. Zodoende garanderen wij een hoge uptime van websites en e-mail zoals u van ons gewend bent.