Kenmerken

Project details

Rebelcell B.V.

Opdrachtgever

Wordpress Website, WooCommerce

Categorie

Uitgevoerd

Werkzaamheden

  • Website ontwerp
  • Realisatie webshop
  • WordPress hosting
  • WordPress onderhoud & beheer

Wat

Project omschrijving

Voor Rebelcell B.V. is een complete B2C en B2B webshop ontwikkeld waarbij de bezoeker snel de juiste accu met toebehoren (zoals de acculader) kan vinden. Via slimme stappen in het bestelproces wordt bij aankoop van een accu direct de bijbehorende acculaders en accessoires getoond welke direct met een aantrekkelijke korting in de winkelwagen gelegd kunnen worden.

Naast de webshop voor consumenten is er een uitgebreide B2B webshop, waarbij de B2B partners snel bulkaankopen kunnen doen waarbij direct de desbetreffende kortingen via de ingedeelde dealergroepen wordt berekend.

De backoffice kent vele koppelingen zoals met Exact Online waarbij iedere order volledig automatisch in Exact Online binnenkomt en facturen worden gegenereerd.

De website is meertalig en volledig beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Onder onze begeleiding heeft de vertaling door een vertaalbureau plaatsgevonden waarbij de pagina’s, producten, categorie├źn e.d. geheel geautomatiseerd in de website zijn doorgevoerd.